Openingstijden

maandag 13.30 - 18.00
dinsdag 08.30 - 17.30
woensdag 08.30 -17.30
donderdag 08.30 - 18.00
vrijdag 08.30 - 20.00
zonder afspraak 18.00 - 20.00
zaterdag 08.00 - 15.30
Haarwerken/pruiken
alleen op afspraak.

Contactgegevens

Wilhelminastraat 1
6691 XJ Gendt
0481-422218 info@haarstudiosimone.nl


Producten

Haar en hoofdhuidverzorging

Mediceuticals is een nieuwe generatie producten voor dermatologische haar en hoofdhuidverzorging. De producten zijn klinisch en salon getest en worden door dermatologen aanbevolen. Mediceuticals is een gecertificeerde Farmaceutische research Company .

De productlijnen zijn geformuleerd voor diverse haar en hoofdhuidproblemen zoals: roos/psoriasis, droge en schilferige hoofdhuid, overmatige talg, jeuk, een slechte doorbloeding van de hoofdhuid, acne, tijdelijk haarverlies bij hormonale schommelingen, overmatig haarverlies en dunner wordend haar. Voor mensen die een contact allergie hebben voor haarkleurmiddelen, hebben wij een haarkleuring zonder PPD in huis. PPD is de stof in haarverf die de allergische reactie kan veroorzaken. Door de kennis van dermatologie voor kappers, is het mogelijk geworden om de verschillende huidproblemen zoals bijvoorbeeld huidkanker in een vroeg stadium te signaleren.  Wij kunnen u met een vraag om verder onderzoek te doen door verwijzen naar uw huisarts en/of dermatoloog. 

De conditie van uw hoofdhuid kan worden onderzocht een scoop en na diagnose zijn er voor diverse huidproblemen scalpbehandelingen toepasbaar en in de salon uit te voeren. Er zijn ook producten verkrijgbaar om thuis te gebruiken.  Vraag om een gratis scoop behandeling!

 


Styling produkten

Goldwell heeft professionele producten voor alle styling disciplines zoals natural, gloss, volume, straight, curl en texture. Alles voor een duurzame houdbaarheid van uw kapsel.

Kleurprodukten

Joico en Goldwell hebben zich bewezen als het gaat om de best houdbare en grijs-dekkende kleuren .

Specifieke kleurprodukten zijn:

ELUMEN is een kleur product zonder toevoeging van waterstof en werkt meteen. Het magnetisch effect geeft een lang houdbare kleur en glans. Het product is uitermate geschikt voor mensen die een te gevoelige hoofdhuid hebben voor haarverf en/of allergisch reageren op PPD. PPD is een stof die voorkomt in de meeste haar-kleuringen.
NECTAYA een kleurprodukt waarin geen ammonia is verwerkt, maar met. arganolie en met het gepatenteerde intra lipid-systeem om in het haar de bouwstoffen weer aan te vullen.

Visagie/grime

Voor de make-up maken wij gebruik van de producten van MAKE-UP STUDIO, daarnaast proberen we met regelmaat nieuwe duurzame producten die door de cosmetica industrie op de markt worden gebracht. De producten met de mooiste en natuurlijkste resultaten voegen we toe aan ons assortiment.